Back to Top
 

Kotieläinpiha- bistro 2023

Kotieläinpiha Pirkanmaa. 
Sankilan kartanon kotieläinpiha- bistro avoinna 9.6- 30.7.
pe 17-21, la-su 11-17.
Pääsymaksut:
Kertalippu 7€
Perhelippu 25€
Suurperhelippu 30€.
Maksu kortilla paikan päällä lipunmyynistä.


Sankilan kartanon kotieläinpihalla asustaa poneja, hevosia, aasi, kanoja, kissoja, lampaita, pupuja sekä Nonparelli-possu! 

Sankilan kartano on kahvilan ja pihabistron aluetta, jossa omien eväiden nauttiminen ei ole mahdollista. Sankilan kartanon pihabistrosta saa ruokaa, virvokkeita, legendaarisia voisilmäpullia ja jäätelöä.
Pääsymaksuilla ja pihabistron tuotoilla katetaan Sankilan kartanon kotieläinpihan vuotuiset kustannukset.
Bistrossa on myös anniskeluoikeudet.

Infoa: Aikuisten on hyvä muistaa, että lapsia kannattaa pitää silmällä kotieläinpihan alueella. Eläimiä on piha-alueella vapaana, niiden lähellä pitää olla rauhallisesti ja eläimen ehdoilla. Eläimiä saa rapsutella, mutta ei saa nostaa syliin, eikä jahdata.
Pupuja voi ruokkia vihreällä ruoholla ja niiden aitauksiin pääsee silittelemään pupuja. Oman aikuisen pitää olla mukana valvomassa lapsia.
Myös lampaiden laitumelle pääsee rapsuttelemaan lammasystäviä.
Muiden eläimien ruokkiminen on kiellettyä. 

Sankilan kartanon alueelle ei voi tuoda koiria.

Tervetuloa!

p.s
Muistutamme ystävällisesti, että Sankilan kartano on isäntäväen koti ja yksityisaluetta. Aukiolojen ulkopuolella piha-alueella ei voi vierailla ilman etukäteisvarausta.

Kotieläinpiha Pirkanmaa. Sankilan kartano ja sen kotieläinpiha Pirkkalassa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen vieressä Pirkanmaalla.Meiltä on matkaa Pirkkalan keskustaan 3 kilometriä ja Tampereen rautatieasemalle 13km.Lähimmät säännölliset TKL:n bussit tulevat Pirkkalan Kirkonkylän koululle n. 300m, (koululaisvuorot), Ryttylänmäen pysäkille , n. 800m, sekä Turrin pysäkille, n1,1km.

Kotieläinpiha Pirkanmaa- Pirkkala-Tampere-Lempäälä-Nokia-Ylöjärvi

 

Kotieläinpiha